Ifall någon missat det så kan jag ju berätta att den något överskattade Redone skrivit Rysslands bidrag i år, om ett par veckor presenteras låten.
Här kan vi se honom berätta om det (och haha!): Knark är verkligen bajs.
Stjärnan han hyllar igen och igen heter alltså Aleksey Vorobyov (säg det efternamnet fort tio ggr och låt som en moped)alekseyHan dansar och sjunger som såhär (obs alltså inte bidraget): Stark ångest.
Det ser ur som att happy Aleksey ska ta över efter Rysslands popprins number one Dima Bilan:dima bilanDima vann ju hela schabraket 2008 med låten Believe skriven av Jim Beanz som hade något med Timberland att göra och hela numret var ju pompa och stön, skridskor med Plushenka och hej o hå. Året därefter lyckades han trassla till det med sin jacka i det påkostade Cirque de Soleil numret i finalen och efter det har det varit ganska tyst.
Jag tyckte mer om bidraget han kom två med i Athen 2006, den är topp stämning, och den engelska översättningen av texten (hoho)! Lyssna noga:
Men en gemensam nämnare för allt detta är lite sorglish, det känns som att dessa människor inte har det så bra... Vad är det med popindustrin därborta liksom? Knark är bajs.